chrome hearts online parajumpers ehpcentre sognami.ca parajumper jacka online parajumpers womens outerwear parajumpers in uk

Arkiv
logo

Næste turnering

Mix


Kids


Herning KFUM volleyball skøjtede henover Ikast

 Som Herning KFUMs udsendte er det en fornøjelse at beskrive en helt igennem uforglemmelig aften fra hockeyarenaen.

Allerede i omklædningsrummet fornemmede man forventningens glæde og spænding mens ti helte og heltinder fra Herning KFUM volleyball iførte sig "cuppen", benskinner, albuebeskyttere, brynje, forvoksede handsker, hjelm og et par superskarpe skøjter. Alt og alle var klar til at tage imod udfordringen fra Ikast.

Henrik i kamp uniform

Med AM på mål og en første, første og første kæde bestående af Henrik, Søren, Ann, Kristina, Martin, Diana, Karsten, Frans og Kirsten B blev de sluppet ud på isen. Efter lidt let opvarmning med kæmpepuck blev stemningen pludselig mere seriøs da der kom en rigtig puck på isen – og slaget kunne begynde.

Herning kom fra 1. periodes start under et stort pres, men blændende forsvar og målmandsspil afværgede presset. Derefter gik spillet over til en skøn blanding af isballet for (u)frivilligt morsomme med forskellige udgaver af faldteknikker med eller uden puck – men hele tiden med Herning KFUM i teten på isen, og med et brag af et slagskud fra Frans stod der fortjent 1-0 til Herning.

Derefter var det Ikast’ tur: 1-1L, men vi kom hurtigt tilbage og øgede igen til 2-1 ved Henrik og siden 3-1 ved Ann. Der blev kæmpet heroisk på banen og stemningen på tilskuerpladserne mellem de 10 medlevende tilskuere (2 fra Herning!!!) var intens. Ved tredje periodes start lukkede Herning kampen, Frans satte kronen på værket med sin anden scoring til 4-1 og så gjorde det mindre at Ikast fik reduceret til 2-4 og Herning på forunderlig vis fik et femte mål….. Her må deres udsendte desværre erkende at jeg ikke så målet og ikke siden fik opsnuset hvem der var målhelten, men resultatet blev altså 5-2 til Herning.

Afsluttende fik Ikast lidt oprejsning da de fik 6 minutters OverTime og faktisk fik udlignet til 5-5.

Alt i alt en forrygende aften med en sjov og anderledes sport med fart, fald, sved og spænding.