chrome hearts online parajumpers ehpcentre sognami.ca parajumper jacka online parajumpers womens outerwear parajumpers in uk

Arkiv
logo

Næste turnering

Mix


Kids


Sæsonstart af indendørsvolleyball

MIX

Så er datoerne for opstart af indedørsvolley fastlagt, og meget lig sidste år, så starter vi igen MIX op i uge 34, så vi glæder os til at se alle de gamle og en masse nye spillere i Holtbjerghallen, tirsdag den. 23. august kl. 19.30.


I: Indgang til skolen
S: Salen hvor vi spiller

Torsdagstræning
Da det desværre ikke har været muligt at finde en træner til torsdagstræning, så kommer træningen i år til at foregå ved at spillerne skiftes til at stå for en træning.
Der afholdes den første træningstorsdag et spillermøde, hvor situationen lige bliver vendt, og det vil her være muligt at komme med spørgsmål eller ideer til hvordan træningen kan tilrettelægges.

Selv om træningen om torsdagen bliver lidt anderledes, så er vi dog sikre på at denne sæson bliver mindst lige så god som sidste år.

Kids

Kidsvolley begynder i uge 36 og vi glæder os selvfølgelig til ny en spændende ny sæson hvor vi forhåbentlig vinder en masse medaljer lige som sidste år.
Kidsvolley starter tirsdag den 6. september kl. 18:00 i Holtbjerghallen

Danmarksserie Damer

DSD starter træning tirsdag den 23. kl 18.00, og denne aften vil der være holdmøde i hallen for både nye og gamle spillere.