chrome hearts online parajumpers ehpcentre sognami.ca parajumper jacka online parajumpers womens outerwear parajumpers in uk

Arkiv
logo

Næste turnering

Mix


Kids


JSD vandt over Spentrup

D. 5. december spillede JSD kamp i Spentrup.

Anett, Merete, Pia B., Pia N., Lisbeth, Irene og Mona stillede til kamp.

Efter dagens vejrudsigt og sneklædte veje, besluttede vi os for at køre fra Herning lidt tidligere end først aftalt, for vi ville jo hellere være i god tid end at komme for sent. Det viste sig så at vejene i det store hele var ryddet, så vi endte med at komme i rigtig, rigtig god tid. Men hvad, i godt selskab keder man sig aldrig ;-) Desuden spillede Spentrups divisionsdamer kamp, som vi passende kunne se med den kop kaffe i hånden, som kantinebestyreren venligst havde doneret os efter at have lukket køkkenet for næsen af os. Godt, at Karsten varslede os gentagne gange og opfordrede os til at medbringe madpakker, da samme scenarie skete sidste år.

Da vi begynder at tænke på at klæde om, opstår der stor forvirring om, hvem der har vores trøjer med, og det bliver hurtigt klart at trøjerne ikke er med. Hvem der har trøjerne, er pt ikke afklaret, men synderen får vist lov til at støvsuge efter vores julefrokost på fredag. Vi forhørte os hos Spentrup om det var muligt at låne spilletrøjer og det var det, så til en forandring ”gik vi ikke i sort”.

Kampen startede godt ud med en føring, men midt i 1. sæt gik vi lidt ned og lod Spentrup komme ind i kampen. Efter en time-out, vi fik humøret på igen og dette var måske fordi vi begyndte at råbe kampråb med armene om hinanden efter hver vunden bold - og vi trak sikkert fra Spentrup og vandt sættet. Andet og tredje sæt førte vi stort set fra start til slut og vi vandt kampen 3-0. Flere spillere havde gode serve-serier, hvor der blev hevet 5-10 point hjem ad gangen. I dag var det Mona, der blev kåret til kampens spiller og fik Harry med hjem.