chrome hearts online parajumpers ehpcentre sognami.ca parajumper jacka online parajumpers womens outerwear parajumpers in uk

Arkiv
logo

Næste turnering

Mix


Kids


Årets klubmedlem

I tirsdag blev der afhold generalforsamling i Herning KFUM Volleyball, og en af de helt store punkter på dagsordenen var kåringen af årets klubmedlem.

Inden vi afslører hvem der fik den fine titel, så kan i her se hvad formanden Kirsten Bruun havde at sige om personen:

"Til sidst skal vi jo traditionen tro kåre ÅRETS KLUBMEDLEM. Der er mange som gør en stor indsats i klubben, så der er mange at vælge i mellem. Men årets klubmedlem er en person som gennem flere år har gjort en stor indsats. Hun er med i flere udvalg og gør et stort arbejde i begge. Især I beachudvalget har hun gjort et kæmpe arbejde, både med at få stillet banerne op og pillet ned, men også med beachturneringen og beachfesten. Også i aktivitetsudvalget har hun gjort et stort arbejde og bliver gerne og lukker og slukker til festerne. Hun har en arbejdsvilje ud over det sædvanlige."

Årets klubmedlem blev selvfølgelig Mona Lafranz Nielsen. Stort tillykke med flotte titel, og tak for det store arbejde du har gjort for klubben.