chrome hearts online parajumpers ehpcentre sognami.ca parajumper jacka online parajumpers womens outerwear parajumpers in uk

Næste turnering

Mix

Kids

Herning KFUM Volleyball

Herning KFUM's Volleyballafdeling blev stiftet i 1967, og er en af områdets ældste volleyballklubber. I den første sæson havde klubben ca. 50 medlemmer, hovedsageligt ynglingespillere.

I dag har klubben ca. 80 medlemmer mellem 7 og 50 år. Klubbens bedste sportslige resultat indtil nu tilhører 2. division damer, der i 1975 var meget tæt på at rykke op i 1. division.

Vi bestræber os meget på, at kunne tilbyde volleyball til alle, men vi har desværre nogle årgange, hvor der ikke er ret stor tilslutning. Dette skal dog ikke afholde nogen fra at forsøge sig i klubben, for med lidt god vilje fra begge parter skal vi nok finde et hold, hvor også DU kan spille volleyball. Klubbens primære målsætning er først og fremmest at få en masse mennesker til at spille volleyball.

Vi vil selvfølgelig gerne vinde, når vi er på banen, men de sociale aspekter har altid været prioriteret højt i klubben. Der bliver derfor afholdt en lang række arrangementer på tværs af træningsholdene