chrome hearts online parajumpers ehpcentre sognami.ca parajumper jacka online parajumpers womens outerwear parajumpers in uk

Formanden har ordet

Næste turnering

Mix

Kids

Formanden har ordet

I formandens beretning er der tradition for at kigge tilbage på den sæson vi netop har afsluttet og også at kigge fremad mod den nye sæson.

Det har jeg også tænkt mig at gøre

Hvis man skal kigge på klubbens hold kan man sige:

1. Mix holdene har igen klaret sig godt i sidste sæson.
    Herning B blev nr 4 og Herning A nr 7 og Herning c nr 10 og Herning D nr 16 ud af 18 hold.
    I år er der lidt ændringer i trænerteamene. Tirsdag fortsætter David og AM. Vi har desværre måttet sige farvel til Martin som træner, men kan derimod sige velkommen tilbage til Kirsten Madsen, og det er vi rigtig glade for. Torsdag fortsætter Frans som træner.
    Til første stævne I år var vi 3 hold af sted, hvilket er rigtig dejligt, men jeg håber da at vi kan komme 4 hold af sted til nogle af stævnerne igen i år. Igen i år kører vi medfaste hold for dem der tilmelder sig til de fleste stævner, men der er selvfølgelig plads til alle:-)
    Vi har haft AM, David og Kirsten M. på trænerkursus.

2. Kidsspillerne har klaret sig rigtig flot, de havde medaljer med hjem  fra alle stævner. Vi har ca. 20 kidsspillere i år, der er en hel del nye, men også mange gengangere. I år fortsætter trænerteamet fra sidste år, på nær Mikkel der er stoppet som hjælpetræner. (Martin, Rune, Leif, Christina)

Udover selve volleyballspillet som vi har til fælles er det vigtigt for klubben at vi er en social klub, hvor der er plads til alle. Det er bla de sociale aktiviteter med til at skabe. Sidste sæson var vi 2 hold med til Hjerm Cup, og som noget nyt var vi med til Tønder Cup med to hold, det var en stor succes og vi regner med at skulle af sted igen i denne sæson. De almindelige klubfester var der som sædvanligt god opbakning til.

En forening lever af dets medlemmer – af ris og ros, af gode ideer, af kontakter og nye tiltag. Så har i kontakter, feedback eller ideer til hvordan klubben kan udvikle sig eller tjene penge så kontakt endelig eventudvalget eller bestyrelsen.

Til sidst skal der lyde en stor tak til klubbens trænere og til bestyrelses-medlemmerne. Klubben kunne ikke eksistere uden jer – jeg håber at alle medlemmer er klar over at der bliver brugt mange timer fra de frivilliges side for jeres skyld.

Til sidst skal vi traditionen tro kåre ÅRETS KLUBMEDLEM. Der er mange som gør en stor indsats i klubben, så der er mange at vælge i mellem. Årets klubmedlem er en person som gennem mange år har gjort en stor indsats. Han har tidligere været med i bestyrelsen og været træner gennem flere år, både for ungdomshold og seniorhold. Derudover har han lagt rigtig mange kræfter i aktivitetsudvalget de sidste mange år. Du hjælper i det hele taget hvor du kan og man får sjældent et nej hvis der er brug for hjælp. Thomas vi vil gerne takke dig for din store indsats i klubben.

Kirsten Bruun